Rouwarrangementen

Bloemsierkunst De Klaproos verzorgt vakkundig uw rouwwerken.

Het gemis van een dierbare blijft moeilijk en dat gevoel van verdriet kunnen wij niet wegnemen. Wat Bloemsierkunst De Klaproos wel voor u kan betekenen, is het verzorgen van mooie rouwwerken.
Wij kunnen het rouwwerk met bijbehorende linten vakkundig verzorgen en in de juiste sfeer brengen. Rouwlinten zijn in alle kleuren aanwezig en kunnen ter plaatse bedrukt worden in de letterkleur die u wenst, met een opschrift die het meest past bij uw wensen.

Traditionele grafwerken maken wij in allerlei vormen en maten. Denk hierbij aan een druppel, een biedermeier of een ovaal stuk. Ook hebben wij tal van bijzondere ontwerpen waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld als harten, sterren of als een kruis. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ideeën of ontwerpen bij ons aanleveren. Heeft u liever een rouwboeket? Ook dat kunnen wij naar uw wensen maken.
Bloemsierkunst De Klaproos zal u bij het samenstellen van het rouwwerk zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden, zodat uw wensen tot in de puntjes verzorgd wordt.
Neem gerust contact met ons op.

Wij bezorgen gratis het rouwwerk voor u.